Green Peel

FOR EN BÆREKRAFTIG OG 100% NATURLIG HUDPLEIE

Med en global erfaring gjennom 60 år, gir Green Peel® en trygg og enestående erfaring i hudaldring og hudhelse. Den lange dokumentasjonen på effekt, trygghet og styrkende hud(helse) er en stor stolthet behandlingen har å vise til. Ikke uten grunn har Green Peel® eksistert i 60 år i over 70 land og mer populær i dag enn noen gang.

Green Peel® inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Trygg vei til optimal hudhelse

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

En behandling – 3 styrker

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud.

Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.

Green peel fresh up

Den mildeste av de tre urtepeelingene som populært blir kalt «Party Peel». Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest.

Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en ekspress-utgave på 30 min.

Green peel energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær anti-rynkebehandling som kan tas fire ganger årlig, med eventuelle

Fresh-Up/Ekspress-behandlinger mellom.

Behandlingen gir en umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at det går over til neste dag.

Green peel classic

Dette er den opprinnelige Green Peel®-behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker og store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter tre-fire dager vil du som regel flasse.

Etter fem-seks dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling (mange bestiller time onsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

Før og etter behandling

Om du bruker hjemmeprodukter med retinol / fruktsyrer / aktive ingredienser må du pause bruken av disse i minst en uke før behandling. Kombinasjon av disse kan gi reaksjon.

Hjemmeproduktene etter en Green Peel® har en svært viktig betydning for resultatet av behandlingen, disse har en sterk beroligende virkning samtidig som de bidrar til at de unike urtene har lengre virkningstid i huden. I tillegg tilføres huden viktige nærende, oppbyggende, strykende virkestoffer, som i tillegg er beskyttende og fuktbalanserende.

Dette er svært viktig for at resultatet optimaliseres på en effektiv og trygg måte. En optimal stimulering med minimal belastning.