Carboxytherapy

Carboxytherapy er en verdenskjent behandling som er blitt brukt i nærmere 100 år. Fra å være brukt i medisinsk terapi for feks. diabetes sår osv brukes den nå verden over for kosmetiske grunner. Den fremskynder grohelingsprosessen i huden og vevet. En naturlig behandling som setter i gang vevets egne prosesser!

Hva hjelper carboxytherapy mot?

Tunge øyelokk, mørke ringer og hevelse under øyne
CO2 stimulerer blodsirkulasjonen ved øyepartiet som kan forbedre flere indikasjoner.

Arr og aknearr
For best resultat på arr anbefaler vi gjerne en kombinasjon av microneedling og carboxytherapy – dette kan gjøres i samme behandling 

Kropp

  • Cellulitter
  • Hårkvalitet
  • Strekkmerker på mage, lår, hofter, armer og bryst
    Markant forbedring på strekkmerker – spesielt røde strekkmerker etter graviditet feks. 
  • Hudoppstramming ansikt 
    Enkel og effektiv behandling for oppstramming hud uten nedetid.
  • Fine linjer
  • Revitalisering av hud generelt

Hvordan fungerer behandlingen?

Karbondioksid (Co2) er en helt naturlig gass som kroppen kjenner igjen. Sirkulasjonssystemet jobber heletiden for å forsyne kroppen med Oksygen (O2) og for å kvitte seg med Karbondioksid. Carboxytherapy er en metode der vi induserer karbondioksid rett under huden, dette får blodkarene til å utvide seg og bli flere. Området for behandlinger kan avgrenses med nøyaktig presisjon.

Fordi blodkarene har utvidet og blir flere kan de frakte større mengder med blod og forkynne skadet vev med mer oksygen og næringsstoffer. I tillegg viser det seg at karbondioksid også kan ødelegge fettceller og stimulere huden til å produsere mer kollagen. Resultatet er færre fettceller, fastere og yngre hud. Medisinske studier har i over 100 år vist at karbondioksid stimulerer blodsirkulasjonen, og har benyttet den i sammenheng med mange forskjellige plager, som dårlig blodsirkulasjon, diabetessår, blodpropp og hjerte-karsykdommer. 

Utføres med en tynn nål, rett under hudens overflate i kontrollerte, oppvarmede mengder. Vevet rundt stikkstedet får da økt næring. Kroppen reagerer med å produsere flere blodårer – kollagen og elastinproduksjonen økes betraktelig. Behandlingen er rask og har ingen nedetid.