Behandlinger

Merk at alle kosmetiske behandlinger har aldersgrense 18-20 år.

Filler

Alle fillerbehandlinger utføres med FDA godkjente merker som Teosyal og Juvederm. Fokus på trygghet og naturlige resultater. Konsultasjon er alltid en del av behandling. Aldersgrense for behandling med filler er 20 år.

Microneedling / Dermapen

Dermapen er en automatisert form av microneedling. Apparatet er utstyrt med 24 justerbare tynne nåler som lager mikrokanaler i huden. Behandlingen tilpasses for å adressere dine spesifikke behov og kan behandle en rekke hudproblemer.

Mesoterapi

Ordet «meso» kommer fra det midtre laget i huden, og ved mesoterapi så stimulerer vi nettopp dette hudlaget. Behandlingen er blitt benyttet helt siden 1952 og er anerkjent over hele verden.

Kjemisk peeling

Fremskynde hudens egne prosesser! Behandle blant annet akne, fet hud og pigmentering. Kombiner med hjemmeprodukter for optimal effekt – sjekk vårt pakketilbud.

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en verdenskjent behandling som er blitt brukt i nærmere 100 år. Den fremskynder hudfornyelsesprosessen i huden og vevet, kan brukes på ansikt og kropp. En naturlig behandling som setter i gang vevets egne prosesser!

Medisinsk rynkebehandling 

Vi tilbyr medisinsk behandling av linjer og rynker.

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. 

– Men du kan også ringe/sende oss en sms eller e-post så kan vi svare på det du måtte lure på.

Aldersgrense 20 år.

Prophilo

Prophilo er et stabilisert, injiserbart hyaluronsyre-basert produkt som strammer stimulerer kollagen og elastin produksjonen samtidig som den fukter.